Naprapatene Tholfsen & Steinsholt har egen treningsavdeling, som har utegrupper, gruppetreninger og Mammamagekonsultasjoner. 

Det arrangeres fortløpende kurs gjennom året, og kursenes oppstartsdatoer, endringer, priser og viktige beskjeder annonseres på Facebooksiden: Naprapati & Trening

@naprapateneTholfsenogSteinsholt er linken hit. 

 

Påmelding gjøres til magrit@naprapatene.net

 

JOGGSTART

Dette er gruppetimen for deg som vil lære å like jogging. Vi tar deg trygt fra turgåer til jogger.
For deg som ønsker å starte med løp som treningsform.
For: Nybegynnere og utrente, alle aldre. Menn og kvinner!

Du er ikke alene om å ønske å bli en løper, og det er mye morsommere når vi er flere!

Vi starter med å gå og jogge om hverandre. Vi går i samlet gruppe, ingen blir hengende etter. Etterhvert blir målet å løpe sammenhengende, og senere begynner vi å telle kilometerne. Du får gode råd underveis som passer akkurat deg.
Vi eksperimenterer med å få opp pulsen litt i små drag med fartslek hver gang. På starten og slutten av timen gjør vi noen øvelser som forebygge skader.
Alle får noe igjen for dette kurset, trim uansett nivå.
Hjertelig velkommen til fine turer i den Bøkeskogen!

 

MAMMAMAGE

Gruppetreninger for mammaer som ønsker å hente inn magen og bekkenet på riktig og trygg måte etter fødsel. Vi fokuserer på bekkenbunnen og forebygge for lekkasje. For deg som trenger å styrke magemuskler, kjernemuskler og bekkenbunnsmuskulatur etter fødsel. Vi trener også resten av kroppen med styrketrening som passer for alle uansett kontroll på magemuskler.

Vi starter før treningsstart med nyttig informasjon om de musklene som vi skal trene opp (bekkenskole), og gode råd av naprapat underveis.

Du får også en individuell konsultasjon med undersøkelse og en prat om dine eventuelle problem i forkant – alt inkludert i prisen. Rectusdiastase, bekkenbunnsproblematikk og kjernemuskeltrening blir tema.

 

MAMMAMAGE KONSULTASJON

Hvis du har synes din Mammamage og bekkenbunn ikke er lett å holde kontroll på, kan det være lurt med en konsultasjon for å undersøke om trening eller manuell behandling kan være løsningen.  Mange kan ha problem med lekkasjer, eller ønsker å forebygge for senere i livet. En trygg og god måte å trene magemusklene og bekkenbunn kan også være lurt å lære seg, og før du begynner med dette vil kvaliteten på opplegget vi gir øke hvis Naprapaten får vite mer om dine fødselsopplevelser og historien bak din mage.

 

BEKKENSKOLE

Sett av en halvtime til å lære om ditt bekken! Hva den består av, hvilke funksjoner den har, din anatomi, hva kan skje under fødsel/svangerskap, den utrolige innhentingen. Denne minikurset er et tilbud i forkant av Mammamagetreningen hvis du ikke har deltatt på treningen før. Magen din har båret tungt i 9 måneder, men kunnskap er ikke tungt å bære.